Δείτε το περιεχόμενο
Υπηρεσίες οχημάτων για τον επαγγελματία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 

Η Citroën Business παρέχει προσωπικές, προσαρμοσμένες λύσεις για όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών της. Μέσω του πανελλαδικού μας δικτύου των Business Centers, σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Το αυτοκίνητό σας, η εικόνα σας

Η Citroën Business σάς υποστηρίζει με έναν αποκλειστικό Υπεύθυνο Μεγάλων εταιρειών. Αυτός θα σας καθοδηγήσει, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια πραγματικά εξατομικευμένη λύση.

SMEs

Το αυτοκίνητό σας, το γραφείο σας

Οι έμποροι, οι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν όλοι συγκεκριμένες προσδοκίες όσον αφορά τις μετακινήσεις.

Σε κάθε Business Center της Citroën, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων για να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Με όλη τη γκάμα της, αποκλειστικά για επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένης και της σειράς Business, των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, των διασκευασμένων ή των προσαρμοσμένων οχημάτων, η CITROËN διαθέτει πληθώρα επιλογών που καλύπτουν τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές σας ανάγκες.
 
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Με τη γκάμα των υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας, το CITROËN SERVICE σας δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεστε αξιόπιστα, ασφαλή, και υψηλών επιδόσεων οχήματα. Αφήστε το δίκτυο των επαγγελματιών της Citroën να φροντίσει το όχημά σας.
 
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜEΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
Εκτός από την παραδοσιακή χρηματοδότηση (δάνεια, μίσθωση και μακροχρόνια μίσθωση), η Citroën μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες λύσεις που συνδυάζουν χρηματοδότηση και προσαρμοσμένες υπηρεσίες (συντήρηση, ασφάλιση αυτοκινήτου, κάρτα καυσίμων κ.λπ.).