Δείτε το περιεχόμενο
Χρηματοδότηση νέου αυτοκινήτου Citroën

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΤΕ ΤΟ CITROËN ΣΑΣ

Με την PSA Finance France, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τύπους χρηματοδότησης αυτοκινήτου με ή χωρίς προκαταβολή. Θέλετε να ανανεώνετε συχνότερα το όχημά σας, να το κρατήσετε ή να το επιστρέψετε; Η χρηματοδοτική μίσθωση με δυνατότητα αγοράς είναι σίγουρα η καταλληλότερη λύση. Προτιμάτε ένα κλασικό δάνειο; Τα διάφορα τμήματά μας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν.

ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ

Με τη χρηματοδοτική μίσθωση με δικαίωμα προαίρεσης αγοράς (LOA), μπορείτε να αλλάζετε συχνά το Citroën σας χωρίς να ανησυχείτε για τη μεταπώλησή του. Με αυτή τη σύμβαση, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της επιστροφής του αυτοκινήτου σας στο σημείο πώλησης στο τέλος της σύμβασης ή της επαναγοράς του και της ανάκτησής του. Με αυτή τη χρηματοδοτική λύση, πρέπει να αποπληρώνετε το δάνειό σας κάθε μήνα, αλλά προσαρμόζεται στις χρηματοδοτικές σας ανάγκες.

ΣΥΜΒΑΤΙΚH ΠIΣΤΩΣΗ

 

Με το κλασικό δάνειο, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το όχημά σας έως και το 100% της τιμής αγοράς του. Για το σκοπό αυτό, εσείς και ο πωλητής καθορίζετε τη διάρκεια και το ποσό των μηνιαίων αποπληρωμών σας.

ΠΙΣΤΩΣΗ BALLOON

Το δάνειο Ballon, το οποίο προσφέρεται από την PSA Finance France, είναι μια χρηματοδοτική λύση όπου η τελευταία μηνιαία δόση, σε περίπτωση πλήρους χρηματοδότησης, αντιστοιχεί στην αξία του οχήματός σας στο τέλος της περιόδου χρηματοδότησης. Συνεπώς, οι μηνιαίες αποπληρωμές (εκτός από την τελευταία) είναι χαμηλότερες από ό,τι για ένα συμβατικό δάνειο του ίδιου ποσού. Αυτό σημαίνει ότι το όχημά σας μπορεί να χρηματοδοτηθεί έως και στο 100% της τιμής αγοράς του. Επιπλέον, εσείς καθορίζετε τη διάρκεια και το ποσό των μηνιαίων αποπληρωμών σας με τον έμπορο ή τον αντιπρόσωπό σας.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Μετά τη λύση χρηματοδότησης, η Citroën σας βοηθά στη συντήρηση του οχήματός σας. Η μάρκα προσφέρει συμβόλαια σέρβις για να συντηρήσετε το όχημά σας όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα σε έναν ελεγχόμενο προϋπολογισμό και να σας βοηθήσει οπουδήποτε στην Ευρώπη σε περίπτωση συμβάντος. Η μάρκα σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε σε αυτές τις προσφορές, εξασφαλίζοντας έτσι πραγματική ηρεμία στο δρόμο.