Δείτε το περιεχόμενο
Citroën ë-Berlingo Électrique et Berlingo

CITROËN BERLINGO ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ Ë-BERLINGO

Ανακαλύψτε το οικογενειακό Citroën Berlingo. Οι τρείς επιλογές για τον κινητήρα του, σας επιτρέπουν να αποκτήσετε εκείνο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες και ταιριάζει στο δικό σας lifestyle. Έχουν και τα τρία, πανομοιότυπες προδιαγραφές σε ότι αφορά την άνεση, την ευελιξία, την πρακτικότητα και την εσωτερική ευρυχωρία.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ CITROËN Ë-BERLINGO

Η μπαταρία του ηλεκτρικού Citroën ë-Berlingo εξασφαλίζει την ελευθερία κινήσεων χάρη στην αυτονομία των 280 km που προσφέρει. Όσον αφορά τον ηλεκτροκινητήρα του, αυτός αποδίδει ισχύ 100 kW – που ισοδυναμεί με 136 ίππους – επιτρέποντάς σας να φτάσετε την ταχύτητα των 130 km/h.

ΤΟ ΥΠΕΡ-ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Citroën Berlingo είναι από το 1996, το σημείο αναφοράς για τα οχήματα ελευθέρου χρόνου. Η τρίτη γενιά διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα των προκατόχων της, με μια μοντέρνα όμως, αύρα. Το Citroën Berlingo αποτελεί μια πρωτοποριακή και τολμηρή προσέγγιση σε ότι αφορά τη σχεδίαση, την ευελιξία και την πρακτικότητα.

Η ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ CITROËN BERLINGO ΚΑΙ Ë-BERLINGO ELECTRIC

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΟ

Χάρη στο ψηλωμένο και κοντό καπό, και το εκφραστικό μπροστινό του μέρος, το Citroën Berlingo διαθέτει δυναμικό σχεδιασμό που τονίζεται ακόμα περισσότερο από τις μπάρες οροφής. 

Μοντέρνο και διασκεδαστικό, το μοντέλο διατίθεται σε δύο μήκη αμαξώματος, M και XL, και μπορεί να φιλοξενήσει έως και επτά επιβάτες.

ΦΙΛΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ

Το Citroën Berlingo έχει σχεδιαστεί με έξυπνο τρόπο, για να προσφέρει το ιδανικό επίπεδο άνεσης στους επιβάτες του. Το εσωτερικό δίνει με τα απαλά και ζεστά υλικά του, μια πραγματική αίσθηση ηρεμίας, και αποδεικνύεται εξαιρετικά πρακτικό, χάρη στους πολλούς και έξυπνους αποθηκευτικούς του χώρους.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το Citroën Berlingo και το ηλεκτρικό ë-Berlingo εξοπλίζονται με διάφορες τεχνολογίες που βελτιώνουν το επίπεδο ασφαλείας, προσφέροντας ταυτόχρονα και άνεση στην οδήγηση.

ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

255_Security

CITROËN CONNECT ASSIST

Αυτή η τεχνολογία βοήθειας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, φροντίζει για την αποστολή της κατάλληλης βοήθειας, όταν αυτή χρειάζεται.
257_Connect_Nav

CITROËN CONNECT NAV

Το σύστημα πλοήγησης παρέχει πληροφορίες για την κυκλοφορία, την τοποθεσία των βενζινάδικων και των σταθμών αυτοκινήτων.
256_Connect_Play

CITROËN CONNECT PLAY

Συμβατή με Android Auto and Apple CarPlay™, η λειτουργία αυτή εμφανίζει στην οθόνη αφής του αυτοκινήτου, τις εφαρμογές κάθε συμβατού smartphone.

ΑΞΙΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ BERLINGO ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ Ë-BERLINGO

ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

CITROËN BERLINGO ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ Ë-BERLINGO RIP CURL

Προϊόν εξέλιξης της συνεργασίας μεταξύ της Citroën και της Rip Curl, η ειδική αυτή έκδοση συνδυάζει τη φιλοσοφία της απόδρασης και του ελεύθερου χρόνου που πρεσβεύουν οι δύο αυτές μάρκες. Το στυλ, ο εξοπλισμός και οι τεχνολογίες του είναι όλα μία πρόσκληση για περιπέτεια.
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ
  • Μεταλλικό του χαλκού
  • Της άμμου
  • Polar λευκό
  • Ασημί
  • Γκρι πλατινέ
  • Onyx μαύρο
  • Βαθύ μπλε
Μπροστινή όψη
Πίσω όψη
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ, ΒΕΝΖΙΝΗΣ Ή DIESEL

BOÎTES DE VITESSES

Automatique et manuelle

Citroën Berlingo dispose de la toute dernière boîte de vitesses automatique à 8 rapports EAT8. 

Disponible sur la motorisation Diesel BlueHDi 130 S&S, elle offre davantage de confort et de plaisir de conduite. De plus, elle fluidifie la gestion des passages de vitesse et optimise les consommations et les émissions de CO2.

Une boite manuelle est également proposée sur les deux autres motorisations esssence et diesel de Citroën Berlingo.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Το Citroën Berlingo προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού του, και μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ. Από μπάρες οροφής για αύξηση των δυνατοτήτων μεταφοράς, έως τους διάφορους τύπους κοτσαδόρου για τη ρυμούλκηση ενός τρέιλερ, για να μετατρέψετε το αυτοκίνητό σας, στο πιο λειτουργικό όχημα.