Δείτε το περιεχόμενο
7ΘΕΣΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ CITROEN

Η ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ 7-ΘΕΣΙΩΝ CITROËN

Τα Citroën Grand C4 SpaceTourer, Citroën Berlingo και Citroën SpaceTourer έχουν σχεδιαστεί για τους λάτρεις της ελευθερίας και των ανοιχτών χώρων. Η 7θέσια γκάμα της Citroën διαθέτει ένα ζεστό, απείρως προσαρμόσιμο εσωτερικό και άπλετο αποθηκευτικό χώρο για όλα τα μέλη της οικογένειας! Από τώρα και στο εξής, δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορείτε να κάνετε με την 7θέσια γκάμα της Citroën.

CITROËN SPACETOURER

Ιδανικό για όλες τις εξόδους σας με την οικογένεια και τους φίλους σας, το van Citroën SpaceTourer προσφέρει ένα εσωτερικό απαράμιλλης άνεσης χάρη στα καθίσματά του, εξοπλισμένα με τεχνολογία Advanced Comfort και τις αναρτήσεις του με Progressive Hydraulic Cushions. Το Citroën SpaceTourer ανοίγει το πεδίο των δυνατοτήτων με τις δύο εκδόσεις Feel and Shine και τα 3 διαφορετικά μήκη του (XS, M και L). Ο μοναδικός και εντυπωσιακός εσωτερικός όγκος του σας επιτρέπει να φιλοξενήσετε έως και 8 άτομα. Για οικολογική οδήγηση, το Citroën SpaceTourer διατίθεται με πετρελαιοκινητήρες BlueHDi και ηλεκτρικούς κινητήρες.

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

Ouvrez la route avec le monospace Citroën Grand C4 SpaceTourer, nouveau nom, même exigence que le Citroën Grand C4 Picasso.
Pour une conduite et un voyage encore plus agréable, le monospace 7 places met le confort au centre des préoccupations familiales. Le confort s’exprime également par la praticité et la polyvalence du véhicule. Ses nombreux rangements et sa modularité sont adaptés aux activités de toute la famille. A bord, les sièges dotés de la technologie Advanced Comfort, offrent un maintien et un moelleux optimal pour tous. En un instant, passez de 5 à 7 places et de 645  à 704 litres de volume de coffre.

 

CITROËN BERLINGO 

Πρωτοπόρος στα MPV από το 1996, το Νέο Citroën Berlingo διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα των προκατόχων του και τα πλεονεκτήματα της νεωτερικότητας. Εκτός από την άνεση υψηλού επιπέδου, τόσο από πλευράς καθισμάτων όσο και απόσβεσης, το Citroën Berlingo λάμπει με την ευρυχωρία του και τη μεγάλη γκάμα εξωτερικών χρωμάτων του. Η πίσω προσβασιμότητα, που διευκολύνεται από τις δύο συρόμενες πλαϊνές πόρτες του, καθώς και η υποδειγματική αρθρωτή διάταξη των μεμονωμένων καθισμάτων, είναι μεταξύ των πολλών πλεονεκτημάτων που ξεχωρίζουν το Citroën Berlingo από τα άλλα. Οι επιθυμίες σας για άλλα μέρη δεν θα έχουν πλέον όρια χάρη στον μεγάλο όγκο του πορτμπαγκάζ που μπορεί να φτάσει τα 775 λίτρα σε μέγεθος M και έως και 1.050 λίτρα σε μέγεθος XL.

Τώρα διατίθεται και με ηλεκτροκινητήρα.