Δείτε το περιεχόμενο
Οι υπηρεσίες της Citroën σας για οικολογικά υπεύθυνη οδήγηση

Οικολογική οδήγηση για μια πιο κοινωνικά υπεύθυνη κινητικότητα

Επιλέγοντας ένα Citroën, επιλέγετε άνεση και ηρεμία, αλλά και δέσμευση για πιο υπεύθυνη οδήγηση.

Το CITIZEN είναι το πρόγραμμα λύσεων και υπηρεσιών που σας βοηθά να υιοθετήσετε τα σωστά αντανακλαστικά πίσω από το τιμόνι.

Ας πάρουμε λοιπόν μαζί το δρόμο πιο υπεύθυνα;

ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYCITROËN

Διαχειρίζομαι την οδήγησή μου με το MyCitroën

Η εφαρμογή MyCitroën μου επιτρέπει να ελέγξω την αυτονομία του αυτοκινήτου μου, να ελέγξω από απόσταση τη φόρτιση της μπαταρίας του ή να αποκτήσω πρόσβαση στην υπηρεσία προετοιμασίας ψύξης ή θέρμανσης του εσωτερικού.

Η λειτουργία οδήγησης μου επιτρέπει να βελτιστοποιώ τα ταξίδια μου συμβουλευόμενοι τα στατιστικά όλων των ταξιδιών μου.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ PLUG-IN HYBRID

Να ειδοποιούμαι όταν πρέπει να φορτίσω το Citroën μου

Θέλετε να οδηγείτε 100% ηλεκτρικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να μπορείτε να ξεφεύγετε από όλα αυτά το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε εύκολα να φορτίσετε το όχημά σας στο σπίτι, στο γραφείο ή σε δημόσιο δρόμο για να εκμεταλλευτείτε την 100% ηλεκτρική λειτουργία σε καθημερινή βάση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ PLUGIN

Η Citroën σας ανταμείβει με κάθε φόρτιση

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Plugin επιβραβεύει την καλή σας συμπεριφορά. Όσο περισσότερο φορτίζετε το όχημά σας ηλεκτρικά, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε για δωρεάν δημόσια φόρτιση. Θα σας αρέσει το γεγονός ότι σας επιστρέφουμε τους καλούς πόντους!

ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Όσο καλύτερα οδηγώ τόσο περισσότερο κερδίζω

Η ενθάρρυνση της υπεύθυνης συμπεριφοράς στο δρόμο αποτελεί προτεραιότητα για τη Citroën. Γι' αυτό σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να συνάψετε ασφάλιση με μειωμένα ασφάλιστρα ανάλογα με την οδήγησή σας. Εάν οδηγείτε υπεύθυνα, θα λάβετε εκπτώσεις με βάση τρεις δείκτες: επιτάχυνση, φρενάρισμα και ταχύτητα. Μαζί μας, η επιβράβευση για την καλή οδήγηση δεν είναι απλώς μια έκφραση!

ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Επισκευή μέσω ανακύκλωσης

Η Citroën έχει δεσμευτεί σε μια πολιτική ανακύκλωσης και περιορισμού των αποβλήτων της αυτοκινητοβιομηχανίας. Σας προσφέρουμε μια σειρά ποιοτικών ανταλλακτικών από την κυκλική οικονομία. Αυτά τα ανταλλακτικά είναι έως και 50% φθηνότερα από τα καινούργια και θα συναρμολογηθούν απευθείας στο συνεργείο. Και στην ιστοσελίδα b-parts μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα ανταλλακτικά ακόμη και για να τα τοποθετήσετε μόνοι σας! Ανεξάρτητα από το χρώμα, το αυτοκίνητό σας θα γίνει πιο πράσινο!

eΒΟΟΚ

Η Citroën καταργεί το χαρτί

Η προσέγγιση του μηδενικού χαρτιού γίνεται ο κανόνας. Η Citroën υιοθετεί αυτή την προσέγγιση και μετατρέπει τα έντυπα έγγραφά σας σε ψηφιακά έγγραφα. Η τεκμηρίωσή σας επί του οχήματος είναι πλέον διαθέσιμη στο My Citroën και ολόκληρο το βιβλίο σέρβις σας στο Maintenance eBook.

Έτσι, έχετε 0 χαρτιά και 10/10 στην πολιτική συμπεριφορά!