Δείτε το περιεχόμενο
Citroën Vans και επαγγελματικά οχήματα

ΟΧΗΜΑΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

Η Citroën προσφέρει μια μεγάλη γκάμα οχημάτων για να καλύψει όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας, όπως τα Vans, η σειρά Business, προσαρμοσμένα και διασκευασμένα οχήματα. Θα βρείτε το κατάλληλο όχημα για τη δουλειά σας.

ΓΚΑΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ

CΗ Citroën διαθέτει μια πλήρη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων.
Με μέγιστο όγκο φόρτωσης 4,1μ³, το Citroën Berlingo ξεχωρίζει για την ευρυχωρία και τον μοντέρνο χαρακτήρα του.
Στιβαρό και ευέλικτο, το Citroën Jumpy είναι ένα βαν με την άνεση ενός μίνι βαν.
Το Citroën Jumper διατίθεται σε 8 μεγέθη αμαξώματος, με όγκο φόρτωσης που κυμαίνεται από 8 έως 17μ³.

 

 

ΓΚΑΜΑ BUSINESS

Η Citroën Business σας βοηθά να επιλέξετε από τη μεγάλη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της. Είτε είστε έμπορος, ελεύθερος επαγγελματίας, μικρή ή μεσαία επιχείρηση, εταιρεία ενοικίασης, χρηματοδοτικής μίσθωσης ή εταιρεία με μεγάλους λογαριασμούς πελατών, η Citroën Business έχει αναπτύξει ένα δίκτυο κέντρων πώλησης επαγγελματικών για εσάς.

Αποκλειστικά για τον επαγγελματία, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας, οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για να βρουν την κατάλληλη για εσάς λύση. Επωφεληθείτε από τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας!

Είτε χρειάζεστε ένα compact μοντέλο πόλης, ένα άνετο hatchback, ή ένα μίνι βαν 5 ή 7 θέσεων, οι ταξιδιωτικές σας ανάγκες θα εξεταστούν προσεκτικά, ώστε τα επαγγελματικά σας ταξίδια να είναι πάντα ευχάριστα και αποτελεσματικά, καθώς προσφέρουμε οικονομικούς κινητήρες και εξελιγμένη τεχνολογία.

ΓΚΑΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Είτε είστε ιδιοκτήτης σχολής οδηγών, εταιρείας ταξί, υπηρεσιών σοφέρ, μεταφοράς επιβατών ή υπηρεσία ιατρικών μεταφορών, το όχημά σας είναι το βασικό εργαλείο της δουλειάς σας.

Η CITROËN λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός σας, για να παραδώσει ένα όχημα έτοιμο για χρήση.

ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της χρήσεις και ανάγκες, είτε στον τομέα της διανομής, των υπηρεσιών ή των κατασκευών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Citroën προσφέρει μια πλήρη γκάμα οχημάτων που είναι προσαρμοσμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας. Εσείς επιλέγετε τον εσωτερικό χώρο, τις διαστάσεις και τον εξοπλισμό, και η Citroën αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.