Δείτε το περιεχόμενο
Λύση Κοινής χρήσης στόλου (Fleet sharing) για επαγγελματίες

ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΛΟΥ

Ψηφιακή κοινή χρήση αυτοκινήτου που λειτουργεί για την εταιρεία σας και για τους υπαλλήλους σας

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ 

Το Fleet Sharing είναι μια υπηρεσία που συμβάλλει στη μείωση του κόστους των επαγγελματικών ταξιδιών σας, και μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση στα κόστη που σχετίζονται με τα επιτρεπόμενα χιλιόμετρα, τις μεταφορές με ταξί και τις βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις.
Αυτή η υπηρεσία βοηθά την εταιρεία σας να υιοθετήσει μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη προσέγγιση στα οχήματα, που συμμορφώνεται έτσι με τις απαιτήσεις που συνδέονται με τη γαλλική νομοθεσία για την ενεργειακή μετάβαση. Με την ηλεκτρονική πλατφόρμα, μπορείτε να κάνετε τον στόλο των οχημάτων σας διαθέσιμο σε όλους τους υπαλλήλους σας για κοινή χρήση, και να παρακολουθείτε εύκολα τις κρατήσεις τους. Οι υπάλληλοί σας θα εκτιμήσουν την αυτονομία που τους προσφέρει αυτό, χάρη στις ηλεκτρονικές κρατήσεις και την πρόσβαση σε οχήματα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, smartphone ή μέσω του δικτυωμένου κουτιού κοινής χρήσης κλειδιών. Μια λύση με το κλειδί στο χέρι με την εγγύηση του κατασκευαστή.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΑΣ

Αυτή η λύση παρέχει στους υπαλλήλους σας ευελιξία στη χρήση χάρη στην εύκολη κράτηση μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας και πρόσβαση στο όχημα μέσω σήματος, smartphone ή συνδεδεμένου ντουλαπιού κλειδιών.

  •  Μπορείτε να εγγραφείτε στην εφαρμογή Fleet Sharing ή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων και, στη συνέχεια, να επιλέξετε ένα όχημα και τις ημερομηνίες και τη διάρκεια για την οποία θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.
  • Το όχημα μπορεί να ξεκλειδωθεί 24/7 χρησιμοποιώντας ένα σήμα, ένα smartphone ή ένα συνδεδεμένο ντουλάπι κλειδιών.
  • Οι εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι με επιστροφή ή μονής διαδρομής και στη συνέχεια να επιστρέψουν και να κλειδώσουν το όχημα χρησιμοποιώντας απλώς το κλειδί, το σήμα ή το smartphone.

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Μπορείτε να επιλέξετε να διαθέσετε για ενοικίαση στους υπαλλήλους σας τα οχήματα του στόλου σας που δεν χρησιμοποιούνται τα βράδια και κάθε Σαββατοκύριακο, για να τα κάνετε κερδοφόρα και να πετύχετε περισσότερη οικονομία.

Οι υπάλληλοί σας θα εκτιμήσουν αυτή την ευκαιρία για τα προσωπικά τους ταξίδια και μπορείτε να ορίσετε τις συνθήκες, τη διαθεσιμότητα και τις τιμές.

Αυτή η επιλογή μπορεί να διαμορφωθεί δωρεάν στην πλατφόρμα carsharing. Είναι μια λύση win-win για την εταιρεία σας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ CAR JOCKEY

Η επιλογή της υπηρεσίας CAR JOCKEY σας επιτρέπει να πάρετε πίσω τα οχήματα που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοί σας για ένα ταξίδι μονής διαδρομής ή να τα αφήσετε στο αεροδρόμιο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μην πληρώνετε υπερβολικά υψηλά τέλη στάθμευσης για μακροχρόνια παραμονή σε θέσεις στάθμευσης, σε ιδιωτικά πάρκινγκ, και βελτιστοποιεί τη χρήση των οχημάτων σας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ακινησία.

ΠΛΥΣΙΜΟ

Η επιλογή υπηρεσίας πλυσίματος διατηρεί τα κοινόχρηστα οχήματα της εταιρείας σας σε καλή κατάσταση. Ένας καλά συντηρημένος στόλος οχημάτων βοηθά στην εικόνα της εταιρείας σας και εγγυάται την άνεση των εργαζομένων σας.

CARSHARING

Το Free2Move προσφέρει επίσης λύσεις κοινής χρήσης αυτοκινήτου σε 4 μεγάλες πόλεις: Παρίσι, Μαδρίτη, Λισαβόνα και Ουάσιγκτον, κυρίως με το AMI.