Δείτε το περιεχόμενο

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ 

Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ CITROËN

Από το 2019, όλα τα νέα μοντέλα της Citroën είναι διαθέσιμα και σε 100% ηλεκτρικές ή plug-in hybrid εκδόσεις, με στόχο τον πλήρη εξηλεκτρισμό ολόκληρης της γκάμας έως το 2025. Η στρατηγική με τίτλο ‘Έμπνευση από τους επαγγελματίες’ (Inspired by Pro) της Citroën προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών πελατών. Σε ένα πλαίσιο αυξανόμενης αστικοποίησης, η πρόσβαση στα κέντρα των πόλεων και στις ζώνες μηδενικών εκπομπών, αποτελεί σημαντική πρόκληση για τους επαγγελματίες χρήστες.

Ë-JUMPY ELECTRIC

Τώρα αθόρυβο, αλλά πάντα πρακτικό ! 

Χωρίς συμβιβασμούς στα επίπεδα απόδοσης που έκαναν το Jumpy τόσο επιτυχημένο, το ë-Jumpy Electric έχει προσθέσει μια νέα διάσταση στην άνεση και προσφέρει πρόσθετη ηρεμία σε όλους τους επαγγελματίες:

 • Αυτονομία : επιλογή δύο μπαταριών: 230 km σε κύκλο WLTP με μπαταρία 50kWh, και 330 km σε κύκλο WLTP με μπαταρία 75kWh
 • Άνεση: χωρίς κραδασμούς ή θόρυβο και πολύ ομαλή κίνηση
 • Οδηγική απόλαυση χάρη στην ηλεκτρική λειτουργία
 • Δωρεάν πρόσβαση σε περιοχές απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω ορίων εκπομπών του CO2
 • Πανομοιότυπη τιμή ωφέλιμου φορτίου με τις εκδόσεις κινητήρα εσωτερικής καύσης
 • Μειωμένο κόστος λειτουργίας

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ Ë-JUMPER 

Ένα compact van 100% ηλεκτροκίνητο

Το Ë-Jumper Electric είναι προσαρμοσμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών χρηστών που θα επιλέξουν την προσφορά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους με:

 • 2 επίπεδα αυτονομίας οδήγησης (έως 340 χλμ. στον κύκλο WLTP) για τη διασφάλιση όλων των καθημερινών εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των ελεγχόμενων περιοχών, ενώ απολαμβάνετε την ομαλή και αθόρυβη εμπειρία οδήγησης που παρέχει το πρόγραμμα ë-comfort.
 • διαδρομές με πρόγραμμα ë-comfort με την ήρεμη οδήγηση και την αθόρυβη λειτουργία του.
 • 4 μήκη και 3 ύψη και 4 GVWR (μικτά βάρη) που επιτρέπουν τη μεταφορά έως και 4 τόνων
 • ωφέλιμο φορτίο έως 1.890 kg (στην καμπινάτο με σασί)
 • Όγκος φόρτωσης έως 17μ3,
 • Έως και 9 χρήσιμες τεχνολογίες για τη διευκόλυνση της καθημερινής ζωής των επαγγελματιών.

Ë-SPACETOURER ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Μέχρι και 9 άτομα σε πρόγραμμα ë-comfort 

Το Ë-SpaceTourer Electric διατίθεται με εξαιρετικές δυνατότητες διαμόρφωσης της καμπίνας, 15 τεχνολογίες και ύψος 1,90 m.

 • Απρόσκοπτη και άνετη οδήγηση λόγω της απουσίας θορύβου
 • Διατίθεται σε δύο επιλογές αυτονομίας (έως 330 km βάσει κύκλου WLTP)
 • Προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση σε περιοχές με χαμηλές εκπομπές CO2

 

2 εκδόσεις διαθέσιμες για επαγγελματίες:

 • SpaceTourer Business : σε 3 μήκη, με 5 έως 9 θέσεις, για επαγγελματική σε τομείς μεταφοράς προσωπικού, όπως τα μίνιβαν των ξενοδοχείων και τα ταξί. Οι πελάτες μπορούν να διαμορφώσουν τον αριθμό των θέσεων και τον εξοπλισμό.
 • SpaceTourer Business Lounge, σε 2 μήκη, με 6 ή 7 θέσεις (προαιρετικά). Μπορεί να γίνει ένα πραγματικό «καθιστικό ή ένα γραφείο σε τροχούς» με σκουρόχρωμα πίσω παράθυρα (όχημα με σοφέρ ή μεταφορά VIP).

CITROËN Ë-C4 ELECTRIC

Το νέο ηλεκτρικό ë-C4 τοποθετείται στην καρδιά της κατηγορίας των συμπαγών σεντάν με όλα τα πλεονεκτήματα του προγράμματος Citroën Advanced Comfort® για βέλτιστη άνεση- ιδιότητες που ενισχύονται από το ë-Comfort της ηλεκτρικής έκδοσης.

 

● Αυτόματος κινητήρας 136 ίππων (100 kW) με αυτονομία 350 km2 στον κύκλο WLTP.

 

Για εταιρικούς πελάτες, 2 εκδόσεις με υπερ-εξοπλισμό έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των εταιρικών στόλων:

 

● Live Pack Business, το οποίο περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, πλοήγηση Citroën Connect Nav σε tablet με οθόνη αφής 10" και κάμερα οπισθοπορείας με Top Rear Vision.

 

● Feel Pack Business, το οποίο είναι εξοπλισμένο με βοηθήματα οδήγησης, όπως το Drive Assist Pack και το Safety 2 Pack.

C5 AIRCROSS HYBRID

Το αθόρυβο αστικό όχημα, ένα plug-in hybrid όχημα

Το plug-in hybrid SUV C5 Aircross εγκαινίασε το ë-Comfort: μια νέα εμπειρία άνεσης με την ομαλή, αθόρυβη οδήγηση και το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης που προσφέρει συνδυασμένη ισχύ 225 ίππων και συνδυάζει τεχνολογία, ηλεκτροκίνητες επιδόσεις και ανταγωνιστικό κόστος λειτουργίας. Με αυτονομία 55 kmi σε 100% ηλεκτρική λειτουργία, εκπομπές CO2 από 32 g/kmii και κατανάλωση καυσίμου από 1,4 L/100 kmii, προσφέρει ευελιξία και αποδοτικότητα σε καθημερινή βάση. Όλη η άνεση και η αρθρωτότητα του C5 Aircross SUV, με την ανάρτηση με Progressive Hydraulic Stops®, τα Advanced Comfort καθίσματα, τα 20 βοηθήματα οδήγησης, τα 3 ατομικά συρόμενα, ανακλινόμενα και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα και τον καλύτερο στην κατηγορία του χώρο αποσκευών.