Δείτε το περιεχόμενο

CITROËN Ë-JUMPY ELECTRIC ΚΑΙ CITROËN JUMPY

Ηλεκτρικό ή diesel

Ανακαλύψτε τα Citroën ë-Jumpy Electric και Citroën Jumpy. Προσφέρουν την ίδια άνεση, αρθρωτότητα, ωφέλιμο όγκο και χωρητικότητα φόρτωσης.

ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΑΠΟ 38.952€

Οι προσφορές μας Citroën ë-Jumpy Electric και Jumpy

ΔΥΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Ένα Jumpy για κάθε επάγγελμα

Ως συνεργάτης των επαγγελματιών, το Citroën Jumpy προσφέρει δύο εκδόσεις προσαρμοσμένες σε όλα τα επαγγέλματα: την έκδοση Driver που διατίθεται σε μεγέθη M και XL, σχεδιασμένη για μακρινά ταξίδια, και την έκδοση Cityvan της οποίας το μέγεθος XS (4,60 m) είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την κυκλοφορία στην πόλη.

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Ως συνεργάτης στην καθημερινή ζωή, το Citroën Jumpy προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως το Moduwork, ένας τρόπος ανύψωσης του πλευρικού καθίσματος του συνοδηγού για τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους. Με τις εκδόσεις SuperCab, δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγετε μεταξύ της μεταφοράς ανθρώπων και της φόρτωσης.

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΑΝΕΣΗ

Άνεση οδήγησης και εργασίας

Τα μπροστινά καθίσματα του Citroën Jumpy έχουν σχεδιαστεί εργονομικά: η υψηλή θέση οδήγησης σας επιτρέπει να κυριαρχείτε στο δρόμο. Το φορτηγάκι είναι εξαιρετικά άνετο στην οδήγηση χάρη στο καλά αποσβεσμένο σύστημα κίνησής του. Οι συρόμενες πόρτες του με hands-free προσφέρουν πραγματική άνεση στην καθημερινή χρήση. Τέλος, η καμπίνα διαθέτει ένα tablet γραφής και μια θήκη tablet κατάλληλη για tablet έως 11".

ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

Χρήσιμες τεχνολογίες

Όλα τα βοηθήματα οδήγησης είναι διαθέσιμα στο Citroën Jumpy για να σας συνοδεύουν και να κάνουν τις καθημερινές σας επαγγελματικές διαδρομές ασφαλέστερες.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Citroën Jumpy σας προσφέρει μια σειρά από χρήσιμες και πρακτικές συνδεδεμένες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τις μετακινήσεις σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το Free2move για τη βελτιστοποίηση του στόλου οχημάτων σας.

CITROËN Ë-JUMPY COMBI ELECTRIC

Μέχρι 9 άτομα

Διαθέσιμο αποκλειστικά ως ηλεκτρικό όχημα, το Citroën Jumpy Combi είναι ιδανικό για επαγγελματίες μεταφορείς επιβατών. Διατίθεται σε μεγέθη XS, M και XL.
  • Λευκό πάγου
  • Ατσάλινο γκρι
  • Μαύρο Perla Nera
  • Γκρι πλατίνα
Μπροστινή όψη
Πίσω όψη

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Ηλεκτρικός κινητήρας 100 kw

Το Citroën ë-Jumpy Électrique σας προσφέρει:

  • Ομαλή, δυναμική και γαλήνια οδήγηση,
  • Η ισχύς του κινητήρα είναι 100 kW (136 hp) και η ροπή των 260 Nm είναι διαθέσιμη από τα 0 km/h ,
  • Ένας αθόρυβος κινητήρας,
  • Έλλειψη αλλαγής ταχυτήτων,
  • Επιλογή από δύο μεγέθη μπαταριών: 50kWH ή 75kWH.

 

 

 

 

 

Επιλογή μεταξύ 5 κινητήρων diesel

Το Citroën Jumpy προσφέρει κινητήρες από 100 έως 180 ίππους, όλοι με τεχνολογία BlueHDi. Αυτή η γενιά κινητήρων ντίζελ προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στην κατηγορία (BlueHDi 120 S&S BVM6: 5,1 l/100 km και 133 g CO2/km.) και ελεγχόμενο κόστος λειτουργίας.
Το Citroën Jumpy διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων για τα μοντέλα 100, 120 και 150 ίππων με Stop&Start και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων (EAT8) για τα μοντέλα 120 και 180 ίππων με Stop&Start.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Βελτίωση του φορτηγού σας

Βελτιστοποιήστε το Citroën Jumpy σας για να το κάνετε ακόμα πιο πρακτικό. Μπορείτε να αποκτήσετε μια τσάντα χώρου αποσκευών για να αποτρέψετε το ξεχείλισμα της εργαλειοθήκης σας ή να εξοπλίσετε το εσωτερικό του οχήματός σας με μια θήκη για tablet ή smartphone. Διατίθενται επίσης σχάρες οροφής και μπάρες ρυμούλκησης,