Δείτε το περιεχόμενο
Χαρακτηριστικά του Citroën Ë-C4 X electric

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ë-C4 X ELECTRIC 

Αμιγώς ηλεκτρική ηρεμία 

Το design, η άνεση και η πρακτικότητα στο εσωτερικό του, είναι πανομοιότυπα με της έκδοσης με τον κινητήρα εσωτερικής καύσεως. Στην πόλη, το  ë-C4 X Electric εξασφαλίζει την ελεύθερη πρόσβαση σε περιοχές απαγόρευσης κυκλοφορίας, ενώ εγγυάται οδηγική ευχαρίστηση με μηδενικό θόρυβο και μηδενικές εκπομπές CO2.
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΩΣ 360ΧΛΜ.

Χάρη στο λείο και αεροδυναμικό του σχήμα και τον αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα μηδενικών εκπομπών, το ë-C4 X Electric προσφέρει αυτονομία έως και 360χλμ. (κύκλος WLTP).

Δίνει επίσης στον οδηγό τη δυνατότητα της ελεύθερης πρόσβασης σε περιοχές απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω ρύπων, κάτι που όλο και περισσότερες πόλεις εφαρμόζουν, και ενδέχεται να απαγορευθεί τελείως η κυκλοφορία στα συμβατικά οχήματα βενζίνης ή ντίζελ.

 
ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΦΟΡΤΙΣΗ 

Η φόρτιση του ë-C4 X Electric είναι εύκολη και μπορεί να γίνει στο δρόμο, σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης ή στο σπίτι. Για κάθε τύπο φόρτισης,, ο χρόνος φόρτισης έχει βελτιστοποιηθεί:

  • Σε δημόσιο σταθμό φόρτισης, με ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος (DC) των 100 kW (mode 4), η μπαταρία φορτίζεται γρήγορα με ταχύτητα που ανακτά περίπου 10χλμ./λεπτό, με το 80% της μπαταρίας να φορτίζεται σε μόλις 30 λεπτά.
  • Χρησιμοποιώντας ένα Wall Box των 7,4 kW / 32 amp (mode 3), η φόρτιση διαρκεί 7,5 ώρες με μονοφασική τροφοδοσία ή μόνο 5 ώρες με τριφασική τροφοδοσία και τον προαιρετικό ενσωματωμένο φορτιστή των 11 kW.
  • Στο σπίτι και για περιστασιακές ανάγκες, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί χρησιμοποιώντας μια συμβατική οικιακή παροχή (mode 2).
 
ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ
Όταν ταξιδεύετε, απολαμβάνετε το γεγονός ότι οδηγείτε χωρίς καπνούς ή αναθυμιάσεις, καθώς και ότι η ροπή του ηλεκτροκινητήρα, είναι άμεσα διαθέσιμη για δυναμική και ευχάριστη οδήγηση, χωρίς κραδασμούς, σκορτσαρίσματα ή αλλαγές ταχυτήτων. Έχετε επίσης στη διάθεσή σας ηλεκτρονικές υπηρεσίες που σας δίνουν τη δυνατότητα του εξ αποστάσεως χειρισμού για μεγαλύτερη ηρεμία και μειωμένο κόστος συντήρησης, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση του κόστους κτήσης & χρήσης (TCO).
 

ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Στα 130 km/h, η αυτονομία του ë-C4 X Electric πέφτει στο μισό, σε σύγκριση με την ονομαστική αυτονομία βάσει WLTP. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 
Οι κλιματικές συνθήκες και οι επιπτώσεις τους (θέρμανση ή ψύξη του χώρου των επιβατών), επηρεάζουν την αυτονομία του αυτοκινήτου σας. 
ΣΤΥΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 
Η ήρεμη και χωρίς απότομες αλλαγές οδήγηση, βελτιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ë-C4 X Electric. 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΦΟΡΤΙΟ 
Αξεσουάρ στην οροφή ή μεταφορά βαρέων φορτίων, επηρεάζει αρνητικά την κατανάλωση του αυτοκινήτου σας. 

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ë-C4 X ELECTRIC

ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΟΥ Ë-C4 X ELECTRIC 

ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ 

Το Ë-C4 X Electric έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, όπως όλες οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση. Από την οθόνη αφής ή την εφαρμογή MyCitroën, η διαδικασία φόρτισης μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να προγραμματιστεί για αργότερα, ώστε να επωφεληθείτε από τις μειωμένες χρεώσεις, σε ώρες εκτός αιχμής, για παράδειγμα. Το πορτάκι φόρτισης ενσωματώνει έναν χρωματικό κώδικα για την παρακολούθηση της διαδικασίας φόρτισης, στον οποίο μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής MyCitroën. Η σύνδεση με το σημείο φόρτισης είναι επίσης πολύ εύκολη, χάρη στην εργονομική υποδοχή φόρτισης.

Τα καλώδια μπορούν να αποθηκευθούν κάτω από το δάπεδο του πορτμπαγκάζ.

4 ΤΥΠΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 

  • ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ : Στο σπίτι, για περιστασιακή ανάγκη, η μπαταρία φορτίζεται στο 100% σε 24 ώρες από μία συμβατική οικιακή παροχή.   
  • ΠΑΡΟΧΗ ΤΥΠΟΥ GREEN'UP : Από μια παροχή τύπου Green'up Legrand 14A, η μπαταρία φορτίζει σε 15 ώρες.                
  • WALL BOX : Μπορείτε να εγκαταστήσετε στο σπίτι μια παροχή τύπου Wall Box: η φόρτιση (από 0 έως 100%) διαρκεί 7,5 ώρες από μονοφασική παροχή ρεύματος, ή μόνο 5 ώρες από τριφασική παροχή ρεύματος, με τον προαιρετικό φορτιστή 11 kW.                                                                                             
  • ΣΤΑΘΜΟΣ ΥΠΕΡ-ΤΑΧΕΙΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ : Σε έναν δημόσιο σταθμό φόρτισης, το 80% της μπαταρίας φορτίζεται σε μόλις 30 λεπτά, δηλαδή με ρυθμό ανάκτησης 10χλμ./λεπτό.

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ 

Η Citroën έχει απλοποιήσει την αλληλεπίδραση που χρειάζεται σε καθημερινή βάση, κάνοντας την εύκολη, ανταποδοτική και φυσική, όπως και κάθε τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο σπίτι.

Ο οδηγός διαθέτει μια ειδική οθόνη στον ψηφιακό πίνακα οργάνων για την προβολή της κατάστασης και της αυτονομίας της μπαταρίας, καθώς και τρεις επιλογές απεικόνισης: ένδειξη ισχύος (ηλεκτρικός μετρητής), ροή ενέργειας ή κατανάλωση θερμικής άνεσης. Το τελευταίο δείχνει την επίδραση του συστήματος θέρμανσης, και της θερμικής άνεσης, στην κατανάλωση ενέργειας από το αυτοκίνητο. Προσβάσιμες απευθείας με ένα πλήκτρο στην κεντρική κονσόλα, συγκεκριμένες σελίδες του Interface της οθόνης αφής, εμφανίζουν την κατάσταση λειτουργίας του συστήματος, ή τις ρυθμίσεις της φόρτισης της μπαταρίας για αργότερα. Όταν το αυτοκίνητο φορτίζεται, η οθόνη μπορεί να  εμφανίσει τον υπολειπόμενο χρόνο για την πλήρη φόρτιση, την αυτονομία που ανακτήθηκε, ή το ποσοστό της φόρτισης της μπαταρίας.

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ Ë-C4 X ELECTRIC

 

ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 

Ταξιδέψτε χωρίς άγχος με το ë-C4 X Electric

Χρησιμοποιήστε τον χάρτη για να εντοπίσετε σταθμούς φόρτισης στην περιοχή σας ή στη διαδρομή σας, που είναι συμβατοί με το C4 X σας.

Ë-SERVICES ΓΙΑ ΤΟ Ë-C4 X ELECTRIC 

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ 

Από το smartphone σας, με την εφαρμογή MyCitroën, έχετε τη δυνατότητα να:
  • βελτιστοποιήσετε τα ταξίδια σας με ηλεκτροκίνηση, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Trip Planner.
  • ενημερώνεστε για την κατάσταση φόρτισης και την υπολειπόμενη αυτονομία του ë-C4 X Electric σας, καθώς και να προγραμματίσετε την καθημερινή φόρτιση και την προθέρμανση ή προψύξη του χώρου των επιβατών, χάρη στη λειτουργία ë-remote control.
Η εφαρμογή Free2move eSolutions σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 300.000 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, και την τοποθεσία εκείνων που είναι διαθέσιμα και συμβατά με το ë-C4 X Electric σας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ADVISOR ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Ë-C4 X ELECTRIC

0 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
ΜΕΣΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
-/5
0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {5] αστέρι
0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {4] αστέρι
0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {3] αστέρι
0 Οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία {2] αστέρι
0 (1) αστέρι

Citroën
Advisor

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ AFNOR

ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ

ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

0 των 0 σημειώσεων

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ Ë-C4 X ELECTRIC 

Λύσεις φόρτισης & Οικιακή φόρτιση

Δημόσια φόρτιση & Ταχυφορτιστής

Θερμική προετοιμασία εσωτερικού

Προγράμματα οδήγησης