Δείτε το περιεχόμενο
Πακέτο υαλοκαθαριστήρων

Πακέτο υαλοκαθαριστήρων

Για να διασφαλίσετε τη βέλτιστη ασφάλεια και ορατότητα, αντικαταστήστε  τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων μία φορά το χρόνο. Ακόμα κι αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ, η ζέστη και το κρύο τα κάνουν να χάνουν την αποτελεσματικότητά τους. Γι' αυτό οι ειδικοί της Citroën σας προσφέρουν λεπίδες βούρτσας προσαρμοσμένες στο αυτοκίνητό σας.

Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλειά σας. Για να διασφαλίσετε ότι έχετε πάντα άψογη ορατότητα, ελέγξτε συχνά τους υαλοκαθαριστήρες και διατηρείστε  το δοχείο νερού της πλυστικής συσκευής πάντα γεμάτο με υγρό καθαρισμού υαλοκαθαριστήρων, καλής ποιότητας.

 

Σημάδια ότι τα μπροστινά μάκτρα των υαλοκαθαριστήρα πρέπει να αντικατασταθούν:

 

  • Εμφανίζονται ραβδώσεις και κηλίδες στο παρμπρίζ;
  • Είναι πιο θορυβώδεις από το κανονικό ή κινούνται αδέξια;
  • Οι περιοχές που σκουπίζουν αφήνονται υπολείμματα νερού;

 

Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω, κλείστε ραντεβού με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή σας το συντομότερο δυνατό.

Βεβαιωθείτε ότι είναι αποτελεσματικοί

Για να τα διατηρήσετε λειτουργικά και να αποφύγετε την καταστροφή τους, αφιερώστε χρόνο για να ξεπαγώσετε το παρμπρίζ σας πριν ενεργοποιήσετε τους υαλοκαθαριστήρες σας όταν έχει παγετό. Αλλάζετε τις λεπίδες σας με τα πρώτα σημάδια φθοράς και τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε την πολύ μεγάλη έκθεση στο άμεσο ηλιακό φως χωρίς προστασία.

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ Ο ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑΣ

Μόλις φθαρούν οι υαλοκαθαριστήρες, μπορούν να γρατσουνίσουν το παρμπρίζ σας, να μειώσουν την ορατότητά σας ιδιαίτερα τη νύχτα, σε ομίχλη ή ελαφριά βροχή και επομένως να μειώσουν την ασφάλειά σας στο δρόμο.