Δείτε το περιεχόμενο
Πακέτο ελαστικών

ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Στα συνεργεία Citroën, επωφεληθείτε από τις συμβουλές ειδικών για να επιλέξετε τα σωστά ελαστικά για το αυτοκίνητό σας και τις οδηγικές σας συνήθειες. Όπως γνωρίζετε, η επιλογή των σωστών ελαστικών σας προσφέρει καλύτερο και άψογο κράτημα στο δρόμο, αποτελεσματικό φρενάρισμα και οικονομία καυσίμου. Επωφεληθείτε από τις καλύτερες προσφορές με τη Citroën.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ CITROËN ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τα ελαστικά που προσφέρονται από το δίκτυο της Citroën αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις! Για την ασφάλειά σας, θα βρείτε στα συνεργεία μας μια πλήρη γκάμα καλοκαιρινών και χειμερινών ελαστικών, για όλα τα μεγέθη ελαστικών και προσαρμοσμένη στην ηλικία του αυτοκινήτου σας.

Η απόδοση των ελαστικών σας μειώνεται κάτω από τους 7°C, γι' αυτό σκεφτείτε να εφοδιάσετε το αυτοκίνητό σας με χειμερινά ελαστικά: σε χιονισμένο έδαφος, με 50 km/h, θα κερδίσετε περισσότερα από 30 m κατά το φρενάρισμα!

Τέλος, αν δεν ξέρετε πού να αποθηκεύσετε τα ελαστικά σας, ορισμένα συνεργεία του δικτύου της Citroën προσφέρουν τη δυνατότητα να τα αποθηκεύσετε και να τα αλλάξετε την κατάλληλη στιγμή.