Δείτε το περιεχόμενο
Forfait batterie Citroën

ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Για να βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας ξεκινά αμέσως με όλες τις καιρικές συνθήκες, οι ειδικοί της Citroën προσφέρουν μια επιλογή από μπαταρίες υψηλής απόδοσης που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές του κατασκευαστή. Με αυτό το σχέδιο, διατηρήστε την μπαταρία σας για βέλτιστη αντοχή.

ΠΛΑΝΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ CITROËN

Για αυτήν την τιμή, ελέγξτε την μπαταρία σας προτού αντικατασταθεί ή αντικατασταθεί (2 χρόνια εγγύηση) και το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση από ειδικούς της Citroën.

ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Για να αποφύγετε δυσλειτουργίες, ζητήστε από τον ειδικό της Citroën να ελέγχει τακτικά την πλήρη κατάσταση του κυκλώματος φόρτισης. Πριν από το χειμώνα, ελέγξτε την μπαταρία σας χρησιμοποιώντας έναν ελεγκτή. Θα έχετε την επιλογή μιας προληπτικής αλλαγής και θα αποφύγετε την ταλαιπωρία μιας βλάβης.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ

Αποφύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες που βλάπτουν το ενεργό υλικό της μπαταρίας  γεγονός που μειώνει την αγωγιμότητα του ηλεκτρολύτη (ένα μείγμα νερού και οξέος) και την εξασθενεί. Προσοχή και στον εναλλάκτη εάν είναι ελαττωματικός, μπορεί να εξαντλήσει την μπαταρία πρόωρα.