Δείτε το περιεχόμενο
Garanties contractuelles Citroën

ΕΓΓΥΗΣΗ CITROËN

Εστιάστε στα σημαντικά

Η Συμβατική εγγύηση του αυτοκινήτου σας κατά κατασκευαστικού ελαττώματος, καλύπτει τη δωρεάν επισκευή ή την αντικατάσταση των εξαρτημάτων που αναγνωρίζονται ως ελαττωματικά από την Automobiles CITROËN, καθώς και την εργασία που χρειάζεται για να επανέλθει το αυτοκίνητο στις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Η εργασία αυτή θα πραγματοποιηθεί με καινούργια, γνήσια εξαρτήματα ή με εξαρτήματα «ανακατασκευής» (αποκατασταθέντα εξαρτήματα που ανταποκρίνονται στις ίδιες προδιαγραφές με τα γνήσια εξαρτήματα).

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ CITROËN

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΒΑΦΗ PERFORATION
ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ Κατασκευαστικά ελαττώματα σε εξαρτήματα, εκτός από εξαρτήματα φθοράς (π.χ. τακάκια φρένων) Ελαττώματα βαφής ή βερνικιού στο αρχικό αμάξωμα Διάτρηση: διάβρωση από το εσωτερικό προς το εξωτερικό του αμαξώματος
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
  • Δωρεάν επισκευή ή ανταλλαγή ελαττωματικών εξαρτημάτων
  • Πληρωμή των εξόδων βλάβης ή ρυμούλκησης σε περίπτωση βλάβης που καλύπτεται από την εγγύηση
Ολική ή μερική επισκευή του χρώματος ή του βερνικιού για την αντιμετώπιση του ελαττώματος Επισκευή ή αντικατάσταση ελαττωματικών εξαρτημάτων που παρουσιάζουν διάτρηση λόγω διάβρωσης
ΔΙΑΡΚΕΙΑ/KM
  • 2 έτη από την ημερομηνία παράδοσης
  • Δεν υπάρχει όριο χιλιομέτρων
2 έτη (αυτοκίνητα και φορτηγά)
  • 12 έτη (επιβατικό αυτοκίνητο)
  • 5 έτη (επαγγελματικό όχημα)

ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Πού υπάρχουν οι ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ CITROËN?

Οι  ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ CITROËN υπάρχουν στο έντυπο παραγγελίας καινούργιου αυτοκινήτου.

Πώς λειτουργεί  η ΕΓΓΥΗΣΗ?

Συμβατική εγγύηση κατά κατασκευαστικού ελαττώματος, Εγγύηση βαφής, Εγγύηση προστασίας κατά της διάτρησης (διάβρωση από την εσωτερική προς την εξωτερική πλευρά του αμαξώματος). Επισκεφθείτε το Δίκτυο CITROËN με τον Οδηγό Συντήρησης του αυτοκινήτου σας.
Μόνο σε Συνεργείο του Δικτύου CITROËN θα  διαπιστωθεί η βλάβη ή το ελάττωμα και θα κριθεί η συνέχεια της διαδικασίας ΕΓΓΥΗΣΗΣ CITROËN.

Με την υπηρεσία CITRÖEN ASSISTANCE, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης βλαβών και ρυμούλκησης οπουδήποτε στην Ευρώπη, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα

Η CITRÖEN ASSISTANCE θα παράσχει βοήθεια, χωρίς χρέωση, εάν το όχημά σας ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης που καλύπτεται από τη συμβατική εγγύηση της CITROËN ή συμβόλαιο υπηρεσιών της CITROËN που έχει αγοραστεί επιπρόσθετα (επέκταση εγγύησης, πρόγραμμα συντήρησης κλπ) και βρίσκεται σε ισχύ όταν προκύψει ατύχημα. Για οχήματα ή συμβάντα που δεν καλύπτονται από τη συμβατική εγγύηση, όπως απώλεια κλειδιών, κλείδωμα έξω, λανθασμένος τύπος καυσίμου ή οποιοδήποτε άλλο συμβάν εξωτερικής αιτίας, η CITRÖEN ASSISTANCE μπορεί να μεριμνήσει για την παροχή βοήθειας με εκπρόσωπο οδικής βοήθειας, εφόσον ζητηθεί.

Μπορείτε να αγοράσετε Συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης μετά την αγορά του αυτοκινήτου?

Ενημερωθείτε στο Δίκτυο CITROËN.

Μεταβιβάζετε το αυτοκίνητό σας. Η Εγγύηση διακόπτεται?

Είναι μεταβιβάσιμη.

Πού πρέπει να απευθυνθώ προκειμένου να θέσω μια ερώτηση σε σχέση με την Εγγύηση του αυτοκινήτου?

Διαβάστε τους Όρους Εγγύησης που αναγράφονται στο έντυπο παραγγελίας καινούργιου αυτοκινήτου, αντίγραφο του οποίου παραλάβατε και συμβουλευθείτε τον Οδηγό Συντήρησης. 
Για περαιτέρω πληροφορίες, απευθυνθείτε σε Συνεργείο Citroën.