MY AMI CARGO

ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Το MY AMI CARGO παρέχει μια καινοτόμο λύση στις μεταφορικές ανάγκες των επαγγελματιών. Ανταποκρίνεται στις νέες προκλήσεις κινητικότητάς που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών, ο κλάδος των μεταφορών, οι έμποροι, οι τεχνίτες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Το MY AMI CARGO σχεδιάστηκε για να καλύψει τις αστικές μεταφορικές ανάγκες των επαγγελματιών, προσφέροντας τα ίδια οφέλη άνεσης και πρακτικότητας με το AMI. Παράλληλα προσφέρει ωφέλιμο όγκο 400 λίτρα και ωφέλιμο φορτίο 140 κιλά.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

To MY AMI CARGO σας προσφέρει έναν χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο όγκο 400 λίτρων και ωφέλιμο φορτία 140 κιλών, χάρη στην αντικατάσταση του καθίσματος του συνοδηγού από έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θέση του συνοδηγού έχει αντικατασταθεί από εναν κεντρικό αποθηκευτικό χώρο 260λίτρων του οποίου το κάλυμμα επιτρέπει τον διαχωρισμό της περιοχής του οδηγού από τον χώρο φόρτωσης. 

ΚΙΝΗΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το ειδικό κάλυμμα του αποθηκευτικού χώρου, μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα βάρους μέχρι 40 κιλών και να χρησιμοποιηθεί ως κινητό γραφείο χάρη σε μια ειδική θήκη μεγέθους A4 που μπορεί φιλοξενήσει ένα tablet η διάφορα έγγραφα (π.χ. δελτίο αποστολής η παραγγελιών).

ΕΠΙΠΕΔΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Ο χώρος φόρτωσης του MY AMI CARGO διαθέτει δάπεδο 2 επιπέδων. Στην οριζόντια θέση, εξασφαλίζει ωφέλιμο μήκος φόρτωσης 1,20μ.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Το MY AMI CARGO σας εξασφαλίζει όλα τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης όπως η αθόρυβη λειτουργία και η άνετη οδήγηση χάρη στην άμεσα διαθέσιμη ροπή. Επίσης σας παρέχει ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Το MY AMI CARGO μπορεί να επαναφορτιστεί σε οικιακή πρίζα 220 V σε μόλις 3 ώρες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

Έχει αυτονομία έως 75 km και μέγιστη ταχύτητα 45 km/h.

ULTRA-COMPACT

Με μήκος 2,41 m, πλάτος 1,39 m και ύψος 1,52 m, σε συνδυασμό με διάμετρο στροφής 7,20 m, το MY AMI CARGO προσφέρει κορυφαία ευελιξία στις αστικές μετακινήσεις σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Μία σειρά απο χρήσιμα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για να κάνετε το MY AMI CARGO ακόμα πιο λειτουργικό: Δίχτυ θυρών, πατάκια, τσάντες αποθήκευσης, κλιπ smartphone, συσκευή συνδεσιμότητας smartphone DAT@ΑMI κτλ,.

ΕΙΔΙΚΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αποκλειστικά για το MY AMI CARGO, έχει σχεδιαστεί ένα ειδικό δίχτυ συγκράτησης φορτίου. Τοποθετείται κάθετα στην πλευρά του χώρου φόρτωσης που είναι προσβάσιμη από το εξωτερικό, για να συγκρατεί αντικείμενα όταν ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΙ

Ειδικά εκπαιδευμένοι, οι MY AMI after-sales experts σας προσφέρουν την τεχνογνωσία τους για να σας εγγυηθούν οδηγική άνεση και ασφάλεια

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί τους και μάθετε όλες τις πληροφορίες για τη συντήρηση του AMI σας

ami-entretien-assurance-reseau-expertsjpg
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΙ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ

   

 

  

Map_entretien

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΑΜΙ

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ: Εγγύηση μπαταρίας για 3 έτη / 40,000 km

 

CITROËN ASSISTANCE: Περιλαμβάνεται δωρεάν ρυμούλκηση για άνω των 30 km από το σπίτι σας

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Στο εξειδικευμένο δίκτυο ΑΜΙ

 

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: Εξατομικευμένο, συμπεριλαμβάνει βοήθεια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (για 2 φορές ανα έτος)

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Διαθέσιμο μέσω του MyCitroën app

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ TUTORIALS

Χάρη στα tutorials που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή My Citroën, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας εργασίες συντήρησης ή μικρές επισκευές.

Για να το κάνετε αυτό, παραγγείλτε τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ σας από το επίσημο δίκτυο του ΑΜΙ.

ami-int-access
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ TUTORIALS

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΤΕ ΤΟ AMI ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Mεταβείτε στο επίσημο δίκτυο για να παραγγείλετε τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ του AMI σας.

ami-int-access570x180 ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΙ

TUTORIALS: ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΜΙ ΣΑΣ

ανακαλύψτε χάρη σε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο πώς να εγκαταστήσετε εύκολα μόνοι σας ένα κιτ αξεσουάρ MY AMI!

TUTORIALS

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ AMI ΣΕ ΨΥΧΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ

Όπως κάθε συσκευή με μπαταρία ιόντων λιθίου (τύπου smartphone), το Ami διαθέτει μια λειτουργία προστασίας που στοχεύει στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας της μπαταρίας του.

Ανάλογα με το επίπεδο φόρτισης και τη θερμοκρασία της μπαταρίας, η ισχύς ενδέχεται να είναι περιορισμένη για την προστασία των στοιχείων της μπαταρίας.

Αυτή η προστασία επηρεάζει τη μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να φτάσει το Ami. Έτσι, σε χαμηλό επίπεδο φόρτισης (<20%) και σε χαμηλή θερμοκρασία μπαταρίας (<5 ° C), η ταχύτητα του Ami είναι περιορισμένη. Η κλίση του δρόμου, όπως η ανάβαση σε μια απότομη πλαγιά, επηρεάζει επίσης τη μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να φτάσει το Citroën Ami.

Για να βελτιστοποιήσετε τη λειτουργία του Citroën ΑΜΙ σας, ακολουθούν μερικές συμβουλές για χρήση σε κρύο καιρό, όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 5° C:

  • Σταθμεύστε το Citroën ΑΜΙ σας σε ένα κλειστό χώρο
  • Διατηρήστε το επίπεδο φόρτισης πάνω από 50%

Σημαντικό: η φόρτιση του ΑΜΙ σας είναι δυνατή για θερμοκρασία μπαταρίας μεταξύ -5 ° C και + 50 ° C.

ami_froid.382038.170

(1) Η αγορά του ΑΜΙ είναι δυνατό να επιδοτηθεί με οικολογικό Bonus ύψους 3.000€ με την επιφύλαξη τροποποίησης των ισχυόντων κανόνων. Για να ενημερωθείτε για τους όρους της επιδότησης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο της Δράσης «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» https://kinoumeilektrika.gov.gr/.

(2) Χωρίς άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Με βάση τις κατηγορίες αδειών οδήγησης (όπως διαμορφώνονται με το Π.Δ. 51/2012), απαιτείται άδεια οδήγησης κατηγορίας ΑΜ με ελάχιστο όριο ηλικίας το 16ο έτος για την χορήγηση αυτής.

(3) https://www.yme.gov.gr/metafores/adeies-odigisis 

Οι φωτογραφίες προορίζονται για ενημερωτικούς σκοπούς και ενδέχεται να διαφέρουν από την έκδοση που παρουσιάζεται.

Επιστροφή στο citroen.gr

 

ΝΟΜΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ | ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES