Δείτε το περιεχόμενο
Citroën oli [all-ë] Concept Car

Citroën oli [all-ë]

Βάζοντας την ηλεκτροκίνηση στη σωστή πορεία

Ο σχεδιασμός ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι καλός. Αλλά για εμάς αυτό δεν είναι αρκετό.

Το πρωτότυπο Citroën Oli [all-ë] έχει κατασκευαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ, να καταναλώνει όσο το δυνατόν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, ενώ εξασφαλίζει αυτονομία 400 km. Έχει σχεδιαστεί με ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα μέρη, ώστε να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του. Λοιπόν, είμαστε όλοι μαζί;

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ = ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Σχεδιάσαμε εξ αρχής το Citroën Oli [all-ë] ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ
Οροφή και καπό από ελαφρύ χαρτόνι κυψελοειδούς δομής που είναι πιο γερό και από ατσάλι.
Τα καθίσματα αποτελούνται μόνο από 3 μέρη από εξαιρετικά ελαφριά υλικά
Σκόπιμα λιτό ταμπλό για μέγιστη λειτουργικότητα.

ΑΠΟΥΣΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ 

Το Citroën Oli [all-ë] ανταποκρίνεται στην πρόκληση να διατηρήσει τα βασικά χαρακτηριστικά του χωρίς συμβιβασμούς στη δική σας άνεση.
Ελαφρύτερο σύστημα κλιματισμού για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας: η γωνία των 90° του παρμπρίζ  και τα κεκλιμένα παράθυρα, απωθούν φυσικά τις ακτίνες του ήλιου για βελτιστοποίηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό.
Το smartphone του οδηγού και τα φορητά ηχεία είναι όλα όσα χρειάζονται και μπορούν να ενσωματωθούν απευθείας στο ταμπλό.

ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Το Citroën Oli [all-ë] έχει σχεδιαστεί με ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα τμήματα που επισκευάζονται και αντικαθίστανται εύκολα, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του.

Πανομοιότυπα και εναλλάξιμα εξαρτήματα για μείωση του κόστους και της χρήσης των πρώτων υλών: μπροστινές πόρτες και παράθυρα, προφυλακτήρες και περιγράμματα θόλων τροχών. Αυτά τα μέρη ταιριάζουν τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου.

Η αποστολή του Citroën Oli [all-ë] είναι να εμπνεύσει ένα μέλλον οικονομικής, βιώσιμης και ευχάριστης, οικογενειακής κινητικότητας

Πολύ περισσότερο από ένα αυτοκίνητο, αυτό το πρωτότυπο είναι ένας ευέλικτος σύντροφος που προσθέτει μια δόση διασκέδασης στην καθημερινότητά σας, χρήσιμο είτε το οδηγείτε είτε όχι.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΥΕΞΙΑ, ΤΟΛΜΗ

Ένα θαρραλέο βήμα από τη Citroën, προς το μέλλον 

Για τη Citroën, το να φανταζόμαστε έναν κόσμο όπου η ατομική κινητικότητα είναι προσβάσιμη σε όλους, είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Αυτό το μανιφέστο έχει τη μορφή ενός εκπληκτικού πρωτότυπου, γεμάτου έξυπνες ιδέες που θα ταρακουνήσει τα πράγματα. Ένας οδικός χάρτης προς μια αισιόδοξη και λειτουργική ηλεκτρική κινητικότητα, για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων στο εγγύς μέλλον.

Το Ami κάνει τα πράγματα διαφορετικά 

Ιδιαίτερα καινοτόμο, το ami δεσμεύεται να κάνει την ηλεκτρική κινητικότητα, προσβάσιμη σε όλους. Το AMI προωθεί τη δημιουργικότητα της μάρκας για να δημιουργήσει το CV21, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τις σημερινές τάσεις της βιομηχανίας για κατασκευή ολοένα βαρύτερων, πιο περίπλοκων και ακριβότερων ηλεκτρικών οχημάτων.

Citizen: ένα zen είδος κινητικότητας 

«Citroën Citizen Services®», το νέο πλήρες πρόγραμμα υπηρεσιών αφιερωμένο στην ευημερία της κοινότητας, έτσι ώστε όλοι να αισθάνονται περισσότερο σαν πολίτες οδηγώντας το δικό τους Citroën. Εμπνευσμένο από το oli [all-ë], αυτό το πρόγραμμα στοχεύει στην τόνωση του αισθήματος του «ζεν» στην καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου.